Wenskaart voor het goede doel

Help een goed doel!

De kaarten op deze website zijn door de makers opgestuurd naar ons om op de website te plaatsen. Omdat wij iets met deze mooie kaarten willen doen, kunt u ze ook weer als echte kaart per post versturen voor een goed doel.
Iedere kaart kost 1.60 euro en het totale bedrag, dus 1.60 euro, wordt aan het goede doel gegeven. Wij betalen de postzegel!

Hoe werkt het

Natuurlijk kan iedere kaart die we krijgen maar 1x verstuurd worden. Hiervoor hebben we bij nog niet verkochte kaarten een knop staan. "Verstuur deze kaart als echte kaart per post".
Als u op die knop drukt dan kunt u een formulier invullen met gegevens voor wie de kaart is en een stukje tekst voor in de kaart. Daarna kunt u de kaart betalen en sturen wij de kaart per post naar het opgegeven adres. Versturen kan alleen naar een adres in Nederland.
Het geld wordt daarna (eens per maand) overgemaakt naar het goede doel.
Op de pagina echte kaarten versturen vindt u alle kaarten die nog in het echt verstuurd kunnen worden.

Heeft u geen mail ontvangen na bestelling van een of meerdere kaarten dan kunt u het totaalbedrag (1.60 euro per kaart) overmaken op IBAN rekeningnummer NL78INGB0008176395 ten name van Mw A Zuiderduin-Kuipers te Hillegom. (BIC-code van INGbank is: INGBNL2A)


Het goede doel

Wij hebben als goed doel gekozen voor het Nationaal MS Fonds. Dit is de landelijke organisatie voor mensen met Multiple Sclerose (MS), een ziekte van het centrale zenuwstelsel die meer dan 16.000 mensen in Nederland hebben. De organisatie is actief op de gebieden voorlichting, coaching én onderzoek en bundelt zo de krachten in de strijd tegen MS.
Voor meer informatie over het MS-fonds kunt u de website bezoeken: Nationaal MS fondsHelpt u ook mee?

Dus u kunt ons helpen het goede doel te steunen. Dat kan op twee manieren. Door een wenskaart naar ons te sturen voor op de website of door een nog niet verkochte kaart te kopen en door ons te laten versturen naar wie u wilt.
Natuurlijk kunt u de kaart ook naar uzelf toesturen en op een ander moment gebruiken!

Op de pagina opbrengsten kunt u terug vinden wat er ondertussen aan het Nationaal MS Fonds is overgemaakt.

Handgemaakte wenskaarten kopen? Kijk eens op
Anneke's Wenskaartenwinkel
Ook voor tweedehands hobbyboeken.