10 reden om een kaartje te sturen

Nummer 1

Stuur zomaar een kaartje om iemand moed in te spreken. Zeker als je weet dat iemand ergens tegenop ziet dan kan zo'n kaartje erg gewaardeerd worden.

Nummer 2

Je wilt iets leuks gaan doen met bijvoorbeeld een vriendin. Wat is er dan leuker om de uitnodiging in de vorm van een e-card te sturen. Een leuk kaartje met een leuke tekst erop waarin je iemand uitnodigd samen iets te gaan doen.

Nummer 3

Iemand al een tijdje niet gezien? Verras ze dan met een kaartje. (Je kunt ze gratis versturen dat weet je toch?) De verrassing van een kaartje met een tekst als we moeten snel weer eens afspreken zal gewaardeerd worden.

Nummer 4

Als iemand ver weg woont en je ziet ze niet zo vaak dan kun je natuurlijk makkelijk contact houden tegenwoordig met bijv appjes sturen. Maar onverwacht zomaar een kaartje im de mailbox is een erg grote verrassing. Of stuur een echt kaartje. Maar verras soms iemand eens!

Nummer 5

Wens iemand even veel geluk als ze voor het eerst ergens heen gaan, een cursus gaan doen of voor kinderen als ze voor het eerst naar de lagere/middelbare school gaan. Zo'n kaartje geeft net een beetje extra vertrouwen om er tegenaan te gaan.

Nummer 6

Als iemand ziek is dan is een beterschapskaartje zeker erg gewenst. Onverwacht zien ze opeens een kaartje verschijnen met een leuke wens erin. Of in ieder geval beterschap!

Nummer 7

Gewoon om te vertellen dat je trots bent op iemand. Als iemand iets gedaan heeft wat je erg goed vindt dan is een kaartje ontzettend leuk.


Nummer 8

Gewoon om te vertellen dat je iemand lief of aardig vindt. Je hoeft niet tot Valentijnsdag te wachten!

Nummer 9

Voor ieder jubileum kun je zeker een kaartje sturen. Of je nu zoveel jaren al vriendinnen bent of dat iemand 5 jaar dezelfde baan heeft. Een kaartje doet altijd goed.

Nummer 10

Een goede reden kan ook het steunen van een goed doel zijn! Er kunnen via deze website namelijk ook echte wenskaarten per post verstuurd worden. Deze kunt u in de diverse categorieen terugvinden met een knop: "Verstuur deze kaart als echte kaart per post".
De kosten die u maakt om deze kaart te versturen zijn 1.60 euro en dit bedrag komt geheel ten goede aan het goede doel: Stichting Nationaal MS Fonds. De postzegel voor het versturen van de echte wenskaart per post betalen wij! Lees meer hierover op de pagina: Wenskaarten voor het goede doel.

Of eigenlijk...

Je hoeft eigenlijk geen echte reden te hebben. Stuur gewoon zomaar een kaartje met groetjes erin en je maakt weer iemand blij.
Doe het nu meteen even. Je bent zo klaar.Handgemaakte wenskaarten kopen? Kijk eens op
Anneke's Wenskaartenwinkel
Ook voor tweedehands hobbyboeken.