Uw eigen kaart op de site

Hoe?

Het is mogelijk dat uw eigen wenskaart tussen de andere kaarten komt te staan.
Het enige wat u daarvoor moet doen is een zelfgemaakte (onbeschreven!!) wenskaart opsturen met de post. Dan zorgen wij er voor dat uw kaart zo snel mogelijk in de juiste categorie erbij gezet wordt.
Heeft u zelf een website dan is het direct leuke reclame want een link naar uw site wordt, samen met uw naam, opgenomen en komt altijd bij de kaart te staan.

En hiermee steunt u ook nog eens een goed doel!
Zie E-kaarten voor het goede doel
Vergeet dan ook niet om de kaart leeg te laten en NIET in de kaart te schrijven zodat wij hem voor het goede doel kunnen versturen! (U kunt voor het goede doel ook uw kaart terugkopen.)


Adres

Stuur uw zelfgemaakte kaart naar:
    Anneke Zuiderduin
    Willem de Rijkelaan 12
    2181TB HillegomNiet vergeten

Vermeld bij uw kaart, op een apart briefje, uw e-mail adres en eventuele website en zet erbij dat het voor de e-kaarten website is.


Geen retour

De ingezonden kaarten worden niet retour gezonden na plaatsing, maar verkocht als echte kaart voor een goed doel. Lees meer op de pagina E-kaarten voor het goede doel
Het wel mogelijk uw kaart terug te kopen voor het goede doel. Hij blijft als e-kaart altijd op de website staan en u heeft u kaart weer terug om te gebruiken en het Nationaal MS fonds is er ook blij mee.

Handgemaakte wenskaarten kopen? Kijk eens op
Anneke's Wenskaartenwinkel
Ook voor tweedehands hobbyboeken.